Kosten begrafenis

Wat kost een begrafenis?

Als u of uw dierbare ervoor kiest om begraven te worden, dan zijn de kosten over het algemeen vaak iets hoger dan bij een crematie. Dit heeft onder andere te maken met de keuze van de begraafplaats en het soort graf. Iedere begraafplaats heeft eigen tarieven en dit kan behoorlijk uit elkaar liggen. Bij de keuze voor een algemeen graf zijn de kosten niet veel hoger dan bij een crematie. Maar kiest u voor een familiegraf (ook wel een particulier graf genoemd), dan worden er ook kosten in rekening gebracht voor de grafrechten en het onderhoud voor de begraafplaats. Ook kunnen er bij een begrafenis extra kosten komen voor professionele dragers.

Op de pagina prijsvoorbeelden zijn 2 voorbeelden uitgewerkt die een goed beeld geven van de te verwachten kosten als u er voor kiest om begraven te worden. Maar om u echt een goed inzicht te geven in de begrafeniskosten, kom ik graag persoonlijk bij u langs om alle wensen door te spreken. Ik maak dan een begroting die past bij de begrafenis zoals u dat voor ogen heeft. Voor elk budget kan een mooie en passende uitvaart worden verzorgd, ik denk graag mee over alle mogelijkheden. Het oriënterende gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend en hieraan zijn geen kosten verbonden. Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie?

Ik zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of de gewenste documenten toesturen. U kunt uw adresgegevens invullen in het veld Opmerkingen.