Eerlijke uitvaarten

Een passend afscheid voor een eerlijke prijs

Als eerste onderneming in de regio heeft Dune Uitvaartbegeleiding zich aangesloten bij het netwerk Eerlijke Uitvaarten en heeft het predicaat Eerlijke Uitvaarten ontvangen. Daar ben ik trots op. Maar wat betekent dit eigenlijk voor u?
 

Vertrouwen

Als u afscheid moet nemen van een dierbare start er een hectische en emotionele tijd. Er moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden. Dan is het fijn om iemand naast u te hebben staan die u helemaal kunt vertrouwen. Iemand die alle tijd voor u heeft en geen commercieel belang heeft bij de keuzes die u maakt.
 

Transparant en kraakhelder

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is in de branche, rekent een uitvaartonderneming met het predicaat Eerlijke Uitvaarten één vast tarief voor het geheel regelen en uitvoeren van de uitvaart. Alle andere kosten voor bijvoorbeeld de kist, het rouwvervoer, de rouwkaart etc. worden zonder winstmarge en toeslagen doorberekend. Indien gewenst krijgt u inzage in alle inkoopfacturen. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt.
 

Voorwaarden

Om het predicaat te mogen voeren, moet je als uitvaartonderneming geaccepteerd zijn als partner van het netwerk Eerlijke Uitvaarten en aan de volgende voorwaarden voldoen:
* De uitvaartverzorger verdient zelf alleen het aannametarief
* Alle overige kosten worden zonder winstopslag doorberekend
* Onderdelen die niet onder het aannametarief vallen en door de uitvaartverzorger zelf worden uitgevoerd, worden tegen marktconforme inkoopprijzen doorberekend
* Binnen 24 uur en anders zo snel mogelijk, presenteert de uitvaartverzorger een gedetailleerd en zo compleet mogelijk kostenoverzicht
* Op verzoek toont de uitvaartverzorger zijn inkoopnota's

Dune Uitvaartbegeleiding is zo'n onderneming en mag daarom het predicaat Eerlijke Uitvaarten voeren.

Wilt u meer informatie?

Ik zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of de gewenste documenten toesturen. U kunt uw adresgegevens invullen in het veld Opmerkingen.